Geluidsopnamen

Het uurtarief voor opnames in de eigen studio of op locatie elders bedraagt €41,00 exclusief BTW. Aan de hand van de wensen en het op te nemen materiaal (grootte van de band/aantal sporen/aantal tracks) valt er een redelijke inschatting te geven van het aantal benodigde uren.

Afmixen

Een elders opgenomen track kan ik uiteraard naar jouw/jullie wensen voor je afmixen. Omdat er veel verschil bestaat tussen de ene opname of de andere, is het lastig om hier een vaste prijs voor te geven. Gemiddeld kost het afmixen van een pop/rock plaat zo rondom de €195,- exclusief BTW. Uiteraard kan dit ook een stuk minder zijn indien het om slechts een gering aantal sporen (singer/songwriter achtige songs bijv.) gaat. Neem gerust contact op, zodat er een inschatting van de kosten valt te maken.

Reparatie, onderhoud of assemblage van geluidsapparatuur

Reparaties gaan meestal volgens uurtarief à €65,- exclusief BTW. In het geval een reparatie niet doorgezet wordt of kan worden, worden er alleen onderzoekskosten (€60,- exclusief BTW) in rekening gebracht. Uiteraard denk ik oplossingsgericht mee, bijvoorbeeld of de huidige marktwaarde van het apparaat in verhouding staat met de reparatiekosten. Klik voor meer informatie.

Meer weten?