Synthesizer reparatie

MIDI-kits installeren

Opnamestudio

Tevens opnames en concertregistraties op div. locaties

Assemblage & modificatie van geluidsapparatuur

Afmixen

Freelance live sound technicus

Verhuur van geluidssystemen

Dé reparateur voor al uw synthesizer reparaties,
gespecialiseerd in vintage, analoge synthesizers

Daarnaast is er ook zeer ruime ervaring ervaring met drumcomputers, oudere digitale synths, modernere instrumenten en effectapparatuur zoals 19″ apparatuur, gitaarpedaaltjes, Roland Space Echo’s en Korg Stage echo’s.

Bob Augustin Geluidstechniek bestaat inmiddels alweer 8 jaar en er is meer dan tien jaar ervaring op het gebied van complexe elektronica. In de afgelopen jaren zijn er vele honderden apparaten naar tevredenheid gerepareerd of gereviseerd. Ik, Bob Augustin (Haarlem, 1991) ben opgeleid in de analoge en digitale elektronica. De grondslag daarvan is begonnen als soldeerhobby in mijn tienerjaren met allerlei experimentele bouwprojecten. Daarnaast heb ik in de loop der jaren een aantal vintage synthesizers aangeschaft die ook onderhouden en van tijd tot tijd gerepareerd moesten worden. Dat viel zo in de smaak dat ik besloten heb van mijn hobby mijn werk te maken. Ik kan allerlei soorten reparaties op componentniveau uitvoeren, van through-hole tot SMD techniek. Regelmatig wordt in overleg met de klant besloten om niet alleen het opspelende defect te verhelpen, maar tevens gelijk een onderhoudsbeurt aan diverse onderdelen van een apparaat uit te voeren om de kans op storingen in de toekomst drastisch omlaag te brengen. Of zelfs een volledige revisie van een instrument zodat het instrument weer speelt en klinkt als nieuw. Tevens kan ik op aanvraag allerlei studio-apparatuur (bijv.  modulaire synthesizers zoals eurorack, drumcomputers zoals een 909 of 808 replica, effectapparatuur, etc.) assembleren.

Ook verhuur ik professionele geluidssystemen, om uw feestje of lezing naar een hoger (geluids)niveau te tillen! Zie voor de scherpe prijzen de pagina  Verhuur van geluidssystemen. Daarnaast ben ik zelf in te huren als opnametechnicus en live-soundtechnicus voor kleinere showproducties zoals pop/rockbands en overige muziekgezelschappen. Geluidsopnames zijn mogelijk in het eigen pand, maar kunnen ook op locatie uitgevoerd worden met de hoogwaardige mobiele opnamestudio mogelijkheden van tegenwoordig. Daarnaast ben ik ook beschikbaar in een adviserende en technische rol wat betreft de aankoop van vintage synthesizers (aankoopadvies), voor advies met betrekking tot geluidsinstallaties of voor het verhelpen van storingen aan geluidssystemen aan huis.

Zie ook het Instagramaccount van Bob Augustin Geluidstechniek op instagram.com/bobaugustingeluidstechniek/

Wij repareren geen HiFI apparatuur zoals platenspelers, versterkers en andere consumentenaudio waaronder bluetoothspeakers

Neem gelijk contact op!