Synthesizer reparatie

MIDI-kits installeren

Opnamestudio

Tevens opnames en concertregistraties op div. locaties

Assemblage & modificatie van geluidsapparatuur

Afmixen

Freelance live sound technicus

Verhuur van geluidssystemen

Dé reparateur voor al uw synthesizer reparaties,
gespecialiseerd in vintage, analoge synthesizers

Daarnaast is er ook zeer ruime ervaring ervaring met drumcomputers, oudere digitale synths, modernere instrumenten, effectapparatuur (19″ apparatuur, gitaarpedaaltjes, Roland space echo’s en Korg stage echo’s) en tot op zekere hoogte mengtafels en luidsprekers behoren tot het reparatieportfolio.

Bob Augustin Geluidstechniek bestaat inmiddels alweer 7,5 jaar en er is meer dan tien jaar ervaring op het gebied van complexe elektronica. In de afgelopen jaren zijn er vele honderden apparaten naar tevredenheid gerepareerd of gereviseerd. Ik, Bob Augustin (Haarlem, 1991) ben opgeleid in de analoge en digitale elektronica. De grondslag daarvan is begonnen als soldeerhobby in mijn tienerjaren met allerlei experimentele bouwprojecten. Daarnaast heb ik in de loop der jaren een aantal vintage synthesizers aangeschaft die ook onderhouden en van tijd tot tijd gerepareerd moesten worden. Dat viel zo in de smaak dat ik besloten heb van mijn hobby mijn werk te maken. Ik kan allerlei soorten reparaties op componentniveau uitvoeren, van through-hole tot SMD techniek. Regelmatig wordt in overleg met de klant besloten om niet alleen het opspelende defect te verhelpen, maar tevens gelijk een onderhoudsbeurt aan diverse onderdelen van een apparaat uit te voeren. Of zelfs een volledige revisie van een instrument. Tevens kan ik op aanvraag allerlei studio-apparatuur (bijv.  modulaire synthesizers zoals eurorack, drumcomputers zoals een 909 of 808 replica, effectapparatuur, etc.) assembleren.

Ook verhuur ik professionele geluidssystemen, om uw feestje of lezing naar een hoger (geluids)niveau te tillen! Zie voor de scherpe prijzen de pagina  Verhuur van geluidssystemen. Ook ben ik zelf in te huren als opnametechnicus en live-geluidstechnicus voor kleinere showproducties zoals pop/rockbands en overige muziekgezelschappen. Opnames zijn mogelijk in het eigen pand, maar kunnen ook op locatie uitgevoerd worden met de hoogwaardige mobiele opnamestudio mogelijkheden van tegenwoordig.

De Facebookpagina van Bob Augustin Geluidstechniek wordt over het algemeen vaker bijgewerkt dan deze website. Neem voor recente werkzaamheden en projecten eens een kijkje op www.facebook.com/BAgeluidstechniek/

Kerstvakantie

Van 23 december 2023 tot 4 januari 2024 zijn wij gesloten i.v.m. de feestdagen. Het inplannen van reparaties is uiteraard wel gewoon mogelijk, bij voorkeur per e-mail. 

Neem gelijk contact op!