Geluidstechniek: van productie tot aan specialistische reparatie

Opnamestudio

Tevens opnames op locatie, concertregistraties etc.

Afmixen

Assemblage & reparatie van geluidsapparatuur

Compositie van (film)muziek

Live-technicus

Geluidstechniek in de breedste zin van het woord – van productie tot reparatie

Ben je opzoek naar een geluidstechnicus/producer voor het opnemen en/of afmixen van bijv. een CD, zoek je bijpassend geluid onder beeldzoek je een livetechnicus of wil je die analoge synthesizer gerepareerd hebben?

Dan ben je bij Bob Augustin Geluidstechniek aan het juiste adres. Zie de navigatie rechtsboven in het scherm om meer over mij, en mijn diensten te weten te komen.

Ik ben zowel opgeleid als allround geluidstechnicus en in de analoge en digitale elektronica. Ik kan allerlei soorten reparaties op componentniveau (through-hole en SMD) uitvoeren aan audiovisuele apparatuur, waarbij mijn specialisatie ligt bij vintage analoge synthesizers. Tevens kan ik op aanvraag kan ik allerlei studio-apparatuur (bijv. effectapparatuur, microfoons, modulaire synthesizers) assembleren.

Onder het menukopje Projecten komt mijn opname/mix portfolio te staan, evenals een aantal veelvoorkomende reparatiewerkzaamheden.

Ook verhuur ik professionele geluidssystemen, om uw feestje of lezing naar een hoger (geluids)niveau te tillen! Zie voor de scherpe prijzen de pagina  Verhuur van geluidssystemen.

Ten slotte ben ik de afgelopen jaren bezig geweest met architectuur visualisaties. Ook hierin kan ik je van dienst zijn, om de bestaande ideeën visueel te creëren, of de finishing touch te geven. Zie bijvoorbeeld mijn grote portfolio project van de digitale herbouw van mijn middelbare school: www.SSG3D.nl

De Facebookpagina van Bob Augustin Geluidstechniek wordt over het algemeen vaker bijgewerkt dan deze website. Neem voor recente werkzaamheden en projecten eens een kijkje op www.facebook.com/BAgeluidstechniek/

Reparatie update september 2022

Tijdelijke reparatie-binnenname stop: door meer dan voldoende werk en tevens vakantie kunnen nieuwe reparaties pas weer binnengenomen worden vanaf 12 oktober 2022. Dit heeft uiteraard geen gevolgen voor al reeds ingeplande reparaties.

Neem gelijk contact op!