Geluidstechniek: van productie tot aan specialistische reparatie

Opnamestudio

Tevens opnames op locatie, concertregistraties etc.

Afmixen

Assemblage & reparatie van geluidsapparatuur

Compositie van (film)muziek

Live-technicus

Geluidstechniek in de breedste zin van het woord – van productie tot reparatie

Ben je opzoek naar een geluidstechnicus/producer voor het opnemen en/of afmixen van een plaat, of wil je die analoge, misschien wel vintage synthesizer gerepareerd hebben?

Dan ben je bij Bob Augustin Geluidstechniek aan het juiste adres. Zie de navigatie rechtsboven in het scherm om meer over mij, en mijn diensten te weten te komen.

Ik ben zowel opgeleid als allround geluidstechnicus en in de analoge en digitale elektronica. Ik kan allerlei soorten reparaties op componentniveau (through-hole en SMD) uitvoeren aan audiovisuele apparatuur, waarbij mijn specialisatie ligt bij vintage analoge synthesizers. Tevens kan ik op aanvraag kan ik allerlei studio-apparatuur (bijv. effectapparatuur, microfoons, modulaire synthesizers) assembleren.

Onder het menukopje Projecten staan enkele veelvoorkomende reparatiewerkzaamheden welke ik routinematig uitvoer.

Ook verhuur ik professionele geluidssystemen, om uw feestje of lezing naar een hoger (geluids)niveau te tillen! Zie voor de scherpe prijzen de pagina  Verhuur van geluidssystemen. Ook ben ik zelf in te huren als live-geluidstechnicus voor kleinere showproducties zoals pop/rockbands en overige muziekgezelschappen.

De Facebookpagina van Bob Augustin Geluidstechniek wordt over het algemeen vaker bijgewerkt dan deze website. Neem voor recente werkzaamheden en projecten eens een kijkje op www.facebook.com/BAgeluidstechniek/

Vakantiesluiting

Wegens vakantie zijn we van 10 mei t/m 22 mei 2023 gesloten en telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden wel regelmatig beantwoord. Nieuwe reparaties kunnen ingepland worden vanaf 22 mei. 

Neem gelijk contact op!