Bob Augustin Geluidstechniek biedt onderstaande diensten aan

Geluidsopnamen

Het verwezenlijken van uitstekend klinkende opnames van allerlei soorten bands, singer-songwriters etc. is mijn grootste specialiteit. Of het nou om een singletje, EP of geheel album gaat, alles is mogelijk.  Eventueel kan ik ook een helpende hand bieden om de muziek naar een nog hoger niveau te tillen, in dat geval ben ik gelijk ook producer. Van te voren nemen we samen door wat je wensen zijn. Bijvoorbeeld hoeveel nummers er opgenomen gaan worden, naar wat voor sound je op zoek bent en hoeveel budget en dus opnametijd er beschikbaar is.

Afmixen

Uiteraard verzorg ik ook het afmixwerk van het opgenomen materiaal. Dit kan in mijn studio opgenomen zijn of elders. Ook als je zelf al opnames hebt gemaakt kan ik de multitrack voor je afmixen. Vaste projectprijs, en een mixrevisie is inbegrepen.

Sounddesign & compositie (postproductie)

Een andere specialiteit is het verzorgen van geluid en muziek bij beeld. Synchrone geluidseffecten bij (animatie)films, voiceovers, andere spraakopnames. Hiervoor ben ik in het bezit van een breed scala aan (vintage) analoge & digitale synthesizers en effect apparatuur. Dit, tezamen met de ongekende mogelijkheden van de geluidssoftware van tegenwoordig zorgt ervoor dat ik een compleet geluidsplan kan ontwikkelen.

Onderhoud & Reparatie

Omdat ik tevens opgeleid ben in de elektronica, kan ik allerlei reparaties aan (voornamelijk) audiovisuele apparatuur verzorgen. Analoge synthesizers zijn mijn specialisatie, maar daarnaast is reparatie ook mogelijk aan versterkers, effectapparaten, mengpanelen, in principe alles wel. In principe geldt vaak, hoe ouder, hoe beter te repareren!

Bouw van geluidsapparatuur

Op aanvraag bouw ik studiohardware die niet onder doet voor de modellen waar ze op zijn geïnspireerd.  Denk bijvoorbeeld aan replica’s van de beroemde 1176-compressor, de SSL-compressor, high-end microfoonvoorversterkers of zelfs microfoons. Ook mijn eigen collectie bestaat voor een toenemend gedeelte uit zelfbouw.

Verhuur van geluidsapparatuur

Ik verhuur professionele geluidssets om uw feestje of lezing naar een hoger (geluids)niveau te tillen. Bekijk de pagina voor twee scherpe aanbiedingen.